ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

 

Διάγνωση βλάβης στο χώρο σας

 
..από 20€
 
 
 
 
 
 
 
 

Επισκευές Κλιματιστικών

 
Επισκευές Κλιματιστικών
 
Η εταιρεία μας Service Spanos, που έχει την έδρα της στην Αθήνα, αναλαμβάνει παντός τύπου επισκευές κλιματιστικών, βασισμένη στην πολυετή πείρα του προσωπικού της, σε τιμές ανταγωνιστικές.

Στην επιχείρησή μας στην Αθήνα, οι επισκευές κλιματιστικών πραγματοποιούνται με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, άμεσα και οικονομικά, ενώ παρέχεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση καινούριων και μεταχειρισμένων κλιματιστικών, αφού πρώτα εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους του υπό κάλυψη οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου και υπολογίσουμε την ισχύ σε BTU του απαιτούμενου μηχανήματος.

Συγκεκριμένα, οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας μας στην Αθήνα, αφού αποτυπώσουν τις ειδικές απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη, μετρούν τις διαστάσεις του χώρου, τα ανοίγματα και τις μονώσεις κάθε τοίχου ξεχωριστά.

Πραγματοποιούμε, επίσης, προεγκαταστάσεις σωληνώσεων για τη σωστή τοποθέτηση των κλιματιστικών, ενώ αναλαμβάνουμε αποξηλώσεις και μεταφορές τους.

Εκτός από την εγκατάσταση και τις επισκευές κλιματιστικών, η Service Spanos στην Αθήνα πραγματοποιεί και τη συντήρηση (σέρβις) τους.

Οι εργασίες συντήρησης που πραγματοποιούμε περιλαμβάνουν:

  • Βιολογικό καθαρισμό εσωτερικής μονάδας με ειδικά χημικά, φιλικά στο περιβάλλον και στον άνθρωπο, για απαλλαγή από κάθε είδος κακοσμίας και μύκητες.
  • Χημικό καθαρισμό εξωτερικής μονάδας
  • Έλεγχο ηλεκτρολογικών συνδέσεων για αποφυγή βραχυκυκλωμάτων
  • Έλεγχο και συμπλήρωση ψυκτικού υγρού (φρέον)
  • Έλεγχο απόδοσης και όλων των συστημάτων λειτουργίας

Η συντήρηση του κλιματιστικού σας είναι σημαντική, καθώς σας εξασφαλίζει:

Ποιότητα διαβίωσης: Ο αέρας στον χώρο σας είναι φρέσκος και καθαρός, απαλλαγμένος από άσχημες οσμές, μικροοργανισμούς και μύκητες.

Οικονομία ρεύματος: Μελέτες αποδεικνύουν ότι ένα κακοσυντηρημένο κλιματιστικό αυξάνει τον θόρυβο και την κατανάλωση ρεύματος ως 40%.

Αύξηση χρόνου ζωής του κλιματιστικού: Σε ένα καθαρό κλιματιστικό, όλα τα κινούμενα μέρη καταπονούνται ελάχιστα.

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να ακούσει με προσοχή τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, ανταποκρινόμενο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας και βγείτε απόλυτα κερδισμένοι από την επιλογή σας!
 
 
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
 
Πλυντηρίων ρούχων, ψυγείων & κουζινών από 25€